Hej Verden - Her er jeg

Hej Verden – Her er jeg

Hej Verden – lød intro beskeden fra Bloggers Delight, så – Hej.

Blogging er en svær størrelse. Jeg har haft mange overvejelser om hvorvidt jeg vil kunne tiltrække opmærksomhed, om der er nok kød på det jeg gerne vil ud med – og om dem der kommer forbi bliver hængende. Mange tanker flyver gennem mit hoved, men nu har jeg ( -efter mange års overvejelse) endelig taget skridtet. Mit mål med at oprette denne blog, er ganske simpelt at vise jer alt det jeg går og laver – altså; Mere end mad.

Som bloggens navn antyder elsker jeg at lave mad – alt slags mad. Min kærlighed til mad er min drivkraft. Bloggen vil forhåbentlig give jer inspiration, krydret med lidt hverdags sysler og kreative indslag.

Lyder det som noget for dig – så følg endelig med, og kom gerne med kommentarer og gode råd 🙂

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden - Her er jeg